Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2009 10:44 - Съществува ли печеливша стратегия в игрите на Спорт тото 2
Автор: pitagorid Категория: Бизнес   
Прочетен: 33348 Коментари: 13 Гласове:
0

Последна промяна: 12.06.2009 21:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Преди да отговоря на този риторичен въпрос, искам да ви разкажа за една случка:

„След като не са се виждали повече от една година, двама тото манияци се срещнали на чашка кафе:

- Как е при тебе? - попитал единия.

- О! Тази година късметът ме сполетя няколко пъти. Цяла година не съм пропуснал нито един тираж от тотото. Играя неизменно с едни  и същи числа, като си пускам задължително един фиш с четири комбинации. И наред с множеството тройки в няколко различни тиража улучих и 4 четворки.

- Браво бе! Наистина си имал доста късмет. И аз като теб играя най-редовно с едни и същи числа цяла година с по един четворен фиш, ама освен няколко тройки успях да улуча само една четровка. Не е лошо, ама ти си имал по-голям късмет. И колко лева спечели от тези четворки?

- Абе! Късмет, късмет ама когато ги уцелих, печалбите за четворка в тиражите бяха все едни мижави между 10 и 15 лв. От цялата работа заедно с тройките едва успях да взема около 80 лв.

- Е-хе! Много лошо бе! А при мен само от едната четворка спечелих 80 лв без да броя парите от тройките.

- Ами и ти си имал чудесен късмет, че си улучил скъпо платен тираж. А при мен всички бяха все евтини.

-А! Приятелю! Тук не си прав. Това, че съм уцелил скъпо платен тираж, не е до късмет. Това е така, защото използвам тайна печеливша стратегия, как да играя така, че да спечеля повече пари.

- Стига си се будалкал с мене! Някъде в интернет четох, че в тотото няма и никога не може да има печеливша стратегия, която да увеличи, макар и само с един процент шанса за печалба. Нито воденето на подробна статистика за излезлите числа, нито участието със системи, абе просто казано, нищо не можеш да направиш срещу тото генератора, така че да го излъжеш и да увеличиш шанса си за печалба. И право да ти кажа, този дето е писал тези неща, изглежда че е прав. В това вече се убедих. Нямаш ли късмет, по-добре не играй тото. Това да знаеш от мен. Тъй че това дето го разправяш, че си използвал някаква тайна печеливша стратегия, с която да изкарваш повече пари от тотото, ходи да ги приказваш на баба ми. Няма такава стратегия. Всичко си е до късмета братле!

- Слушай! Дай да се разберем. Ти май нещо бъркаш понятията. Знам го този за когото говориш. Псевдонимът му е Питагор. Той безусловно е прав в своите твърдения. Тотото е игра на късмета и нямаш ли късмет няма да спечелиш. Ама той говори за съвсем друго нещо. Твърди, че не може да съществува никаква стратегия, с която да измамиш тото генератора и да си осигуриш по-голям ШАНС за печалба. Ама аз не ти говоря за това. Казах, че имам тайна стратегия, не да увелича шанса си да спечеля, а да спечеля ПОВЕЧЕ пари дори да нямам голям късмет. Това е тънката разлика. Ами виж как е станало при теб. Ти си имал повече късмет и си улучил цели 4 четворки, а в крайна сметка си спечелил по-малко от мен каръка. Аз се свързах с този Питагор, като му пуснах едно съобщение и той ми отвори очите. Няма грешка ти казвам. И съвсем не се будалкам с тебе. Такава стратегия, как да се спечелят повече пари от тотото има и както виждаш, аз вече се възползвах от нея. В края на краищата всеки играе тото заради парите които ще спечели, а не да се бие по гърдите и да се хвали с късмета си, колко тройки, четворки или петици е улучил. Има разбира се едно малко уточнение! Тази тайна стратегия не важи за тези които искат да спечелят ДЖАКПОТА. Там вече наистина нищо не може да помогне, освен един огромен  невероятен късмет. Но за малките печалби в тотото, тази стратегия наистина върви.”

Това е всичко, което исках да ви разкажа.

Тази случка може да не се е случвала. Но може да се случи, защото случки има всякакви. Аз ви я разказах в малко шеговита форма, за да ви отговоря  на поставения най-отгоре въпрос. И вие вероятно вече се досещате какъв е този отговор!

ДА! Съществува такава стратегия в тотото, която ако сте имали КЪСМЕТ да улучите нещо, я тройка, я четворка, а защо не и петица, да спечелите колкото се може повече пари. Нали това е главната цел заради която играете тото.

Разбрахте ли „Къде се крие ключът за бараката?”. Не става въпрос да увеличиш ШАНСА си да улучиш някаква печалба, а ДА СПЕЧЕЛИШ ПОВЕЧЕ ПАРИ, АКО ВЕЧЕ СИ УСПЯЛ ДА УЛУЧИШ НЯКАКВА ПЕЧАЛБА. Има ОГРОМНА разлика между двете понятия.  Ако сте разбрали за какво става дума, може да ми се обадите, като ми оставите съобщение в блога, да напишете коментар или просто да ми пишете на адрес: ivan.pitagor@gmail.com

За тези които имат повече търпение, може да изчакат малко, когато в някой от следващите ми постинги посветети на тотото, ще обосновя аргументирано това мое твърдение. Дотогава, тези които искат може да си напрегнат малко своите сиви клетки и сами да се досетят, каква ще да е тази печеливша стратегия за печелене на повече пари в игрите на спорт тото 2.

Очаквам вашите коментари!

Питайте и ще Ви отговорят! Както е казал някой....

Вижте също новите ми постери 

http://pitagorid.blog.bg/biznes/2009/06/09/sport-toto-2-misteriiata-na-chislata-chast-3.346647

С поздрави

Питагор



Тагове:   шанс,   късмет,   джакпот,


Гласувай:
0



1. haralanov - За СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
07.06.2009 11:40
Това ще е печалбата днес но не от Тото 2!
цитирай
2. henzelski - Ами има
07.06.2009 13:57
такива системи както в книжката за комбиниране в ТОТО 2, така и извън нея. Но тъй като съдържат по-голям брой комбинации от 4, колкото има в един фиш, са и по-скъпи. От друга страна, ако играеш с 6 постоянни числа, може би си струва...;)
цитирай
3. hristopetrov73 - Това лесно може да се провери, дали е ...
07.06.2009 14:36
Това лесно може да се провери, дали е късмет или работеща стратегия. Тествайте формулата си с резултатите, примерно 5 години назад, залагайки разходи и печалби и ще имате някаква представа, дали става въпрос за печеливща формула или късмет.
цитирай
4. thomas - :-)
07.06.2009 15:09
Предполагам, че името на стратегията е "следвай миризмата на джакпота". Когато той е голям, всяка седмица играят повече хора и съответно има повече пари за разпределяне между тези, които са уцелили нещо. Понеже най-вероятния брой уцелени числа е две, най-много ще са хората, събрали двойки. Те, заедно с тези, уцелили единици и нули, ще осигурят много по-голям "награден фонд" за всички с тройка или повече. От друга страна обаче, чисто статистически, би трябвало пропорционално на броя на играещите, да се увеличава и броя на тройките и четворките. Така че тези увеличени пари ще се разпределят между много повече печеливши фишове и единичната печалба на тройка или на четворка ще се окаже една и съща. Да не говорим, че колкото и да залагаме, грубо казано половината пари потъват в тотализатора (или в спорта, все тая). Откъде тогава идват разликите? Остава само едно, поне според мен - да залагаш на неравномерни и нелогични от нормална човешка гледна точка комбинации. Хората практически никога не залагат на 1,2,3,4,5,6, въпреки че вероятността да се паднат точно тези 6 числа (или защо не, 12,13,14,15,16,17) е точно същата, каквато и за 2,7,9,21,35,46, което със сигурност е комбинация, която много повече хора биха избрали, защото звучи достатъчно "хаотична".
цитирай
5. pitagorid - hristopetrov73
08.06.2009 09:46
Все още не сте схванали за какво става въпрос. Аз няма да проверявам нищо. Нито ще тествам формулата си с някакви резултати, защото такава печеливша формула изобщо не съществува и не може да съществува, което го казвам вече многократно. Ако проследите идеята ми докрай, ще разберете че тук наистина не може да се говори за някаква формула, а за работеща СТРАТЕГИЯ. Искам отново дебело да подчертая, че тази стратегия като начало работи само ако имате късмет да улучите нещо. Въпросът е след като сте имали късмет и вече сте сред щастливците, как да направите така, че сумата която ще получите за този свой късмет да бъдат максимално голяма!!! Едно е да улучиш петица и да получиш за това 800 лв., а друго е ако за друга петица получиш 4800 лв. (6 пъти повече)
цитирай
6. pitagorid - thomas
08.06.2009 10:22
Добре сте схванали идеята. Да наистина ако играете тото, трябва да залагате на неравномерни, нелогични и ненормални от човешка гледна точка комбинации. Ненормалните ги смятат за луди, ама понякога именно те са най-големите щастливци. Колкото до комбинацията 1,2,3,4,5,6 трябва да кажа следното. Специално тази комбинация се играе изключително често от "нелогически" мислещите хора. И именно това нелогично мислене прави тази комбинация "НАЙ-ПОПУЛЯРНАТА" от всички комбинации. Мога да се обзаложа, че във всеки тираж поне 100 човека я пускат реално. И ако не дай боже тя се изтегли реално в някой тираж, ще има истинско нашествие от шестици. Ще бъде голяма атракция. Абсолютно съм сигурен в това. Виж, за комбинацията 12,13,14,15,16,17 може и да излезете прав!!
цитирай
7. pitagorid - Вижте и тази тема
08.06.2009 10:40
http://pitagorid.blog.bg/biznes/2009/06/07/sport-toto-2-anatomiiata-na-edin-tiraj.345554
цитирай
8. анонимен - Вече дори късмета се предава пред ...
08.06.2009 12:42
Вече дори късмета се предава пред компютъра , защо ли , защото наблюдавам че във всеки тираж и в трите тегления се повтарят поне две числа , само не ми разправяите че става случаино , така че не късмета а компютъра решава кои да спечели , всичко вече е платки , електроники и прочее и няма нищо случаино .
цитирай
9. pitagorid - До анонимен
08.06.2009 14:43
Можете да си мислите както желаете за това, че компютъра решава кой да спечели. Няма да ви убеждавам, че не сте прав. Това което пиша ми доставя удоволствие, а не съм седнам да споря с някого, как ще го приеме. За тези които не мислят като вас, моля да прочетат продължението на тази тема, която съм озаглавил "Спорт тото 2. Мистерията на числата - Част 1." Ще има и продължение
цитирай
10. thomas - @8
08.06.2009 16:10
Непознаването на теорията на вероятностите прави хората мнителни. Така както е най-вероятно да се уцелки двойка (много по-вероятно от единица и още повече - от нула), така е и най-вероятно точно две числа да се повторят в двете тегления.
цитирай
11. анонимен - stefan ivanov
10.06.2009 13:46
Neznam dali sym prav, no mislq, che shvanah ideqta vi-prosto edinq e zalagal poveche pari v kombinaciite ot drugiq.Primer ako fisha na ediniq e struval za 4 kombinacii 1.60 lv na drugiq fisha pak za syshtite 4 kombinacii e struval 5 lv ili poveche.
цитирай
12. анонимен - brigante: НЕ ИГРАЙТЕ ТОТО!
10.08.2009 00:57
НЕ ИГРАЙТЕ ТОТО! МАМЯТ ВИ! ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ЕЛЕКТРОННО! ВСИЧКО СЕ ОБРАБОТВА С КОМП.
ИМА СИ ПРОГРАМИ,КОИТО СЛЕДЯТ КАКВИ КОМБИНАЦИИ СА ПУСНАТИ...И НА ЕЛЕКТРОННАТА "СФЕРА" СЕ ЗАДАВА ДА ИЗТЕГЛИ ТАКАВА КОМБИНАЦИЯ,КОЯТО НЕ Е ПУСНАТА!
ЕСТЕСТВЕНО ИДВА ВРЕМЕ,КОГАТО СЕ ИЗЛЪЧВА ОПРЕДЕЛЕН "ПЕЧЕЛИВШ",КОЙТО ОБАЧЕ ВЕЧЕ Е ЧОВЕК НА МАФИЯТА! 4АО
цитирай
13. анонимен - vupros
03.11.2009 22:01
i kakva e strategiqta togava?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pitagorid
Категория: Други
Прочетен: 3332221
Постинги: 158
Коментари: 1059
Гласове: 3831
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031