Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2013 23:31 - Бог Кришна от Индия ли бe кралят на Ерусалим
Автор: budha2 Категория: Други   
Прочетен: 4305 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.02.2014 15:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                    image    Археологически разкопки в Mt. Zion, кръстен Siyoni или Seuna, друго име на Mt. Meru.                                                                                    image    Jerusalem Temple Mount или Mt. Мория, също кръстен на индийското Mt. Meru  Дори най-ранните португалски йезуитски свещеници в Индия забелязали, че Yadus и Yadavas ,Юди наричат тяхната древна родина в Maharasthra, Гуджарат, и на други места в горната част на Индия, Seuna - (. Земя на Сион) Деса                                                                                                                                                                        Бог Кришна от Индия ли бe кралят на Ерусалим или извън-класови са копирали "омразната брахманска класа", но изопачила до профанска степен. Илюминатски "пророци" се наричат "агенти"(agents), които действат по същият конспиративен начин, както библейските пророци(нескопосан плагиат на Ведаическите риши). Този план напълно контролира Аврамическите религии, тъй като "законите" са също съставени на базата на рационализъм. Илюминатските закони на нагите(от Била-сварга лока до Ананта лока) са дори по-ефективни от примитивните закони на Абрахамизмът("Анта-рикша лока до Питра лока). Общото между двете е търсене на материални резултати в матрицата във времето, без да познават това, следвайки анонимни духове, осъществявано с помощта на кървави жертвоприношения. Всяка една игра на нагите може да се тълкува от Авраамските религии, като "сбъдване на библейските пророчества", докато с Веда не може това, тъй като там събитията са научнo-детерминирани от Астрологични събития в Шастрите, които не могат да се променят с пропаганда или "открития"(чудеса). Колкото и да е силна Илюминатко-папската пропагандата днес- не може да промени ходът на космическият порядък, а само да създава хаос в него(Какъвто е и слогънът на свободните масони(наги)- "Ред из пепелищата на хаосът". Необходимо условия за "редът на масоните" е хаосът.
Което напълно съответства на "библейският ред на Христос"- "Второто пришествие на Христос идва след АпоКАЛИпсисът". Няма ли АпоКАЛИпсис- няма и Спасение"! Доста ню-ейджъри и масони днес пропагандират "равенство на религиите", декларирайки, че те били "Единосъщни" .Веда е категорична, че е изначално-уникална, така както е изначално-уникален Кришна. От многообразието на астралните проекции на Кришна се получават различите религии и светове, но Кришна декларира, че Спасението е САМО в Неговият свят - Голока Вриндавана
 
                                                                                   image                               Очакването на "Месията" е координирано с "Краят на светът" и АпоКАЛИпсисът с "Покаянието". Илюминати лесно манипулират Абрахамските  религии, предизвиквайки истерии. Невежеството на Абрахамските религии е заложено в зародиш. Те са изплагиатствали от ВЕДА, но като плагиат са докоснали само опаковката, а не- Същността. Прави впечатление, че на картата за "краят на светът" религиозният мисионер има демоничен вид и поведение. Карта на "месията" прави впечатление олигофренията и наивитетът на очакващите "Очакваният месия", а светските наивниците гледат звездите на Илюминатската Астрология, без да следват Свещените Писания(Шастрите).                                                                                Статия на  Gene D. Матлок                                                                         Какъв е странен светът, в който живеем! На Католическата църква винаги е било известно, че християнството не започва с Исус Христос, но все пак тя се опитва да ни накара да мисля, че го е направил.
Св. Августин (354-430 г.) пише: "Това, в наши дни, е християнската религия, не като че е била непозната  в предишни времена, но като  наскоро получила това име."

Евсевий Кесарийски (около 283-371 AD) е казал: "Религията на Исус Христос не е нито ново, нито странно."

В Anacalypsis, British ориенталист на 17-ти век и иконоборец, Годфри Хигинс, настоя, че християнството вече беше здраво на място, както на Запад, и на Изток, много векове преди Исус Христос се е родил. Той каза, The Crestians или християните от Запада вероятно спуснати директно от будистите, а не от брамините. (Том 2, стр. 438, 439.)

Съществуването на християните в Европа и Индия, (съществува) дълго предната към християнската ера ... (Vol. 2, т. 202.) Мисля, че най-слепите и лековерните на поклонници трябва да се даде възможност, да разберат че  съществуването на Cristna и на брамините в Тракия, е стотици  години преди християнската ера от рождението на Иисус Христос. (Book X, стр.. 593.)

"Melito (християнски епископ на Сардис) в 170 години, твърди патронажа на императора, за сега, така наречената християнската религия, която той нарича" нашата философия ", за сметка на високата си античността, е като са били внесени от страни, лежащи отвъд границите на Римската империя, в района на неговия прародител Augustus, които са намерили вноса зловещо на добро състояние, за да му правителство. " Това е абсолютна демонстрация, че християнството не е с произход от Юдея, която е била римска провинция, но наистина е екзотичен ориенталски басня, внесени от Индия, и че Павел прави, както той твърди, а именно: да проповядва явен  Бог в плът, който е бил "вече в света" векове преди времето си, и учение, което вече е било проповядвано "при всяка твар под небето." ( библейските митове и техните паралели в другите религии; TW Doane, стр. 409.).

Религиозните историци имат в продължение на стотици години  да се борят, за да разберете как и защо историите за Исус и Кришна, които са родени 2000 година един от друг, са толкова почти идентични.

Както Христос и Кришна са произлезли от Ной.
Бъдещите ражданията на двете месии се прогнозира предварително.
Христос е слязъл от Авраам
Кришна е баща на Авраам (Брама).
Христос е най-веднъж Кореш, евреин, и Йехуди.
Кришна е най-веднъж Куру, един Abhira и Yadava.
Христос е въплъщение на Дий-Veh.
Кришна е едновременно въплъщение на Вишну и Шива.
Първо името на Христос, Исус, беше Йешуа.
А заглавието на Кришна, което означава "любов, преданост," беше Yesu. Дори и днес, много индуски родители назовем техните синове, Yesu Кришна.
И двамата мъже са родени на девици и в стабилна.
Майка на Кришна е кръстен Деваки.
Исус майка се нарича Мария.
Кришна не е имал един земен баща като такива, но защитник на име Васудева.
Исус не е имал един земен баща като такива, но смъртен покровител на име Йосиф.
Злият цар се опита да убие Христос и Кришна, когато те са били двете бебета.
За да се предпази бебето Исус, Йосиф и Мария го взе за Maturai, Египет.
За да се предпази новороденото Кришна, неговите родители, Васудева и Деваки, го заведох в Матхура, Индия.
Той бе предсказал, че двамата мъже щяха да умрат, за да изкупи греховете на своя народ.
Както вероятно сте забелязали, те са намерили убежище в места, които имат почти идентични имена.
И мъжете, проповядвал на своите хора.
Христос е бил разпънат на кръст и след това възкръснал. Кришна е бил убит от стрела на ловец и набучен на дърво. По-късно той се връща към живот.
Христос е бил разпнат в Ерусалим.
Някои учени смятат, че хиндуистките Кришна умира в Ерусалим, отишъл там, след като град Dwarka потъва под водата. Други казват, че той отиде в Ирак.
Христос се яви след неговата "смърт". Кришна се появява след неговата "смърт".
И двамата имат голям празник, посветен на тях на 25 декември.
Христос е имал жена почитател на име Мария Магдалина. Кришна имаше женски почитател на име Мария Maghadalena.
Фанатично сектантски християни, и хиндуисти войнствено отхвърлят идеята, че историите на тези две божества са свързани. Християните обвиняват индусите на замазването тяхната самоличност на цел. Някои дори твърдят, че самият дявол е culprit.The индусите реципрочни съответно. За съжаление, нито една от страните може да докаже или опровергае нищо. В тази статия, аз ще се опита да изясни тази мистерия веднъж и за всички.

Хиндуиският  еквивалент на Стария Завет е историята на Авраам.

Историята започва с нашия Авраам или Брахма, както индусите го наричат. Баща му е бил Бог Кришна; брат му е бил известен още Махеш Maheshvara кой ще бъде нашият Мойсей (Евреи: Моше ).
image
Триадата Hindu  се състои от Брахма Gods, еквивалент на нашия Бог, и боговете Шива и Вишну. Всъщност Шива и Вишну, са едни и същи божества. Заедно, те са Брахма (Бог). Днес, в Индия, има само два храма, посветени на Бог Брахма, защото индусите казват, човечеството все още не е готово да се поклоня на такава възвишена концепция.
Реалния свят на Вишну е в средата(mid), между
Идеалния на Брахма(right-правилен) и Материалния на Шива(left-изоставен)!

image

Библията ни казва, че Исус е бил Шива и Вишну и двете, библейските имена на  Исус са Иса / Isha (Шива), Йешуа (санскрит Yishvara, което е постановено в санскрит като Yeshwara), Kristos и Yesu, друго име на Кришна. Дори в Индия, Бог Кришна беше и все още се нарича Yesu Krishna и Kristna. Тези имена доказват пред нас, че Исус е бил Шива и Вишну и двете, като по този начин Исус е единороден син на Unbegotten-Брахма.                                                                                                                                                                                 Тъй като Кришна не е роден от човек, той не е бил всъщност земния баща на Брахма и Махеш. Поради това, той самият е бил покровител (Тара) на Брахма. В санскрит, Тара означава "спасител; защитник." Това е термин, обикновено се използва с боговете Рудра, Шива, Вишну и Брахма. Дори нашият Old Testament казва, че бащата (защитник) на Авраам беше Тара ( Битие 11:26). Библията ни казва, че Авраам и Сара бяха половин братя и сестри. ( Битие 12:19-20.). Светите индуски книги също ни казват, че кръвна връзка е съществувала между тях. Пураните отнасят Sarasvati да Брахма и Вишну. Най-често тя е свързана с Брахма. Нейната връзка с него датира по-рано, отколкото която и да е друг Бог. Тя се изобразява най-вече като съпругата му и от време на време като дъщеря му. Когато популярността на Вишну в Индия се увеличи, се появили митове, свързани  с Сарасвати и него. (Ref: Сарасвати и боговете .; www.vishvarupa.com) Следователно, Брама или Вишну също би бил  Тара(покровител)  на Сарасвати заради нейният божествен произход.                                                                                                                                                                          Домът на Авраам(Абрахман упаднал в материята Брахман) или на Брахма  е земята на Харан (Битие 1:04). Харан беше крайбрежното княжество ръководено от Кришна. Тя дори е била наречена на негово име, защото Хара (бога на слънцето) е другото име на Кришна. Брахма / Авраам беше на 75 години, когато той напусна Харан.

Точно както Христос е бил разпънат на кръст, а след това се върна към живота, Кришна, известен също като Харан, е бил разпънат на дърво и след това се връща към живот. Този факт изглежда да предизвика известно объркване в Библията. (Прочете Genesis 11:26-31).

Има и друг "Аран" в Индия и днес е  в състояние на Харияна. Това е мястото, където Авраам реши да спрат да правят идоли и се покланят само един Бог. Brahmavarta, регион в Североизточна Харияна, се казва, че е мястото, където за първи път е създадено човечеството. (Varta = жилището.) Brahmavarta е бил на мястото на Курукшетра война между Куру и Пандавите, в които Бог Кришна се отличават. Една древна и свята река, сега пресъхнала, на Сарасвати, веднъж течеше през Brahmavarta. The Hakra (библейския Haggar) е приток на Сарасвати. Отношенията на тези три географски единици имат смисъл. Ако Брахма условие канала или леглото за река Сарасвати, Brahmavarta лесно биха могли да са били символичен баща или брат на Сарасвати. Hakra (Haggar), е приток на Сарасвати, зависи от Сарасвати. Така че какво са били Авраам, Сара, и Haggar? Хората, неща, или места?                             image                               Карта на Индия, показвайки Харияна                                                  Библията споменава Харан и Харияна. Светите индуски книги също се казва, че Брахма / Abrahan  е живял в Ур Халдейски. Ur е шумерски име за "град;. Град" Chaldee (произнася Kaldee) произлиза от санскрит Kaul, а Брахман каста, и Дева (полубог). The North Indian Kauldevas се поклони на идолите, представляващи техните предци. Според индусите, Брахма женен Сарасвати в Халдея, частта, която сега е Афганистан.
image
             Северен Афганистан се нарича Uttara Куру и  е бил голям център за обучение. Една индийска жена отиде там, за да учи и получава титлата Vak т.е. Saraisvati (Lady Sarah). Смята се, че Brahm, нейният учител, бил толкова впечатлен от нейната красота, образование, както и мощен интелект, който се ожени за нея. ( The Hindu история , от Ashkoy Kumar Mazumdar;. стр. 48, . в Passim ) Бог Кришна, божествения бащата (Тара / T, кв.) на Брахма / Авраам, беше кралят на Харан, с морско пристанище на Dwarka столица .

В около 1900 г. пр. Хр, стотици хиляди индийци напускат Северна и Централна Индия и бягат в Близкия изток след като Dwarka на Кришна потъва под водата.                                                                          image                                                                                                                           Krishna събра семейството си заедно и избягали или в Близкия изток, или там, което е сега в Ирак. Само някои гигантски природни бедствия като земетресения и наводнения може да са причинили такова преселение.  В този момент, Saraisvati и Инд се променили своите собствени легла. The Saraisvati пресъхва.                                   image                       Карта, показваща пътя на Сарасвати, преди да пресъхне.                               Пресъхването на Saraisvati ... доведе до значително преместване на населението центрирано около синдху и долините Сарасвати ... предизвика миграция на запад от Индия. Така след време,  индийски елемент започва да се появява навсякъде Западна Азия, Египет и Гърция. ( индийски идеи в гръко-римския свят , чрез Subhash Kak, взети от IndiaStar онлайн литературното списание;. стр. 14.)

И Исус каза на всичките люде, живееха бащите ви ... в старо време, дори и Тара, бащата на Авраам и бащата на Nachor, и служеха на други богове.

Много хора не разбират какво се има предвид под забележка на Джошуа за "От другата страна на реката."

И Исус каза на всичките люде, живееха бащите ви ... в старо време, дори и Тара, бащата на Авраам и бащата на Nachor, и служеха на други богове.

И Аз взех баща ви Авраам от другата страна на реката, водих го през цялата Ханаанска земя ... (Joshua 24:2-3).

Много хора не разбират какво се има предвид под забележка на Джошуа за "От другата страна на реката." Те мислят, че той е имал предвид потопа Noachide. Той имаше предвид времето, когато Dwarka и Харан областа на  Бог Кришна, в днешния Гуджарат, потъна под вода в около 1900 г. пр. Хр. Авраам, Сара, и техните последователи, избягали на юг, до крайбрежните пристанища Kalyan и Sopara (Sophir или Sauvira), в Maharashthra. От там, те плавали на север към Близкия изток. Sarah (Sarsvati) започна от пристанището на Kalyan. По едно време, Kalyan се намира по-близо до брега, но сега се намира на повече от 50 мили вътрешността на страната. Сарасвати е покровител на Kalyan. Патрон на Sophir или Sauvira беше Parasu Rama (евентуално име на нашия библейски Абрахам / Брахма).

И Аз взех баща ви Авраам от другата страна на реката, водих го през цялата Ханаанска земя ... ( Joshua 24:2-3).

Индийският писател Paramesh Choudhury, автор на The Индия сме загубили , твърди, че Кришна и семейството му вероятно избягал в Ирак. Но аз съм сигурен, че те отидоха в Иерусалим. Думата Ерусалим произлиза от санскрит: Yadu -Ishalayam, което означава "Светият Скалата на Yadu Племето." Бог Кришна е Yadu. Мюсюлманите все още почитат тази огромна скала под Купола на скалата на Храмовия хълм в Ерусалим.                                                   image                image                                                         Горе Купола на скалата. Долу гробницата на Авраам.                  Защо името на Кришна не се появи в Ерусалим след пристигането си там. И все пак, името на царя на Йерусалим е Мелхиседек , наставникът на Авраам, е направил. Веднъж мислех, че Мелхиседек е името на даден човек. Направих тази грешка, мислейки, че  принц и син на цар кассит, Мелик-Sadaksina , беше свръхестествено надарено принц, магьосник и духовен великан. Мислех, че той е придружен Кришна, Авраам и Сара в Близкия изток. По-късно, аз  разбрах, че санскритската дума садхака се отнася за всеки, който е вещ, един магьосник, един обладан от свръхестествени сили, придобити от поклонението на божество или от пускането в обращение на магически песнопения.

Имам допълнително показано в тази статия, че новозаветните думи за Исус всички се отнасят до Бог Кришна и Неговите свети имена. Ранните християни са били убедени, че Мелхиседек беше само преди въплъщението на Исус Христос, Останките от ръкописа на Наг Хамади  изглежда потвърждават това. Мелхиседек , цар на Йерусалим и ментор на сина му Авраам, е не друг, а Бог Кришна  в древна Индия . Ранните християни смятат, че Исус е бил превъплъщение на Кришна, на кой друг трябва да е името Yesu Kristna, Иса, Кришна и т.н.?                                                                                                                                                                                                     Св. Павел заявява в книгата New Testament на Евреи:
Къде като предтеча влезе за нас, дори Исус, направи първосвещеник до века според чина Мелхиседеков. (. 06:20) За този Мелхиседек, цар на Салим, свещеник на Всевишния Бог, който посрещна Авраама се връщаше от поражението на царете, и го благослови ... (7:01); защото беше още в на слабините на баща си, когато Мелхиседек го срещнаха. (7, 10); ... каква нужда е там, че друг свещеник, ако възникне след порядъка на Мелхиседек ... (07:11); Ти си свещеник до века според чина на Мелхиседек (07:17); . image                                       Мелхиседек (Кришна)                                                  Думата "католическа"  произлиза от санскрит Кету-Loka , което означава "Universal Leader." Но как може една религия да бъде "универсална", ако тя е изключителна, заключващи се страни като Индия, които дават не само католиците тяхната собствена библия, но дори и те се покланят на Христос? Аз показах как нашата библия и светите индуски книги се движат успоредно в почти всяко едно отношение-езиково, културно, духовно и т.н. Дори и по отношение на кръвосмесителна връзката между Брахма и Сарасвати и тази на Авраам и Сара. Индия  отговаря на изискванията да бъде реална святата земя на цялото човечество. Основните разлики между християни и хиндуисти произтичат от факта, че индуски форма на християнството остана в Индия, както и че западното християнство, което знаем е бил изнесен в чужбина. Естествено, географско разделяне предизвика някои промени в две подобни учения, както и културно. Освен това,  трябва да се има предвид, че в продължение на много стотици години, тези истории са се предавали устно, от баща на син. Промени, декорации и различни мнения промъкнали се през догмата.

Това е странна аномалия, че нашите християнски секти искат да конвертират индусите на същите религиозни учения  които последните дадоха на света и все още практикуват!

Аз съм напълно убеден, че всички от нас, без значение какви са нашите  религии и националности, сме внуци на Индия.

Ако до сега, вие все още не сте са убедени, че Мелхиседек е Бог Кришна, и че Исус е бил инкарнация на Кришна (Мелхиседек), както самият Павел обяснява, нямам друг избор, освен да ви дам солидни доказателства директно от устата на индусите  ! Това би трябвало да сложи край на въпроса. Това е доказуем факт, че едно от имената на Кришна е садхака. Да бъдеш цар, Кришна би бил разглеждан като Малика (King) садхака.                                            mondovista.com/davidkoreshx.html     



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684756
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031