Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2015 09:10 - Това са най-странните хора на планетата (СНИМКИ)
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1494 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Това са най-странните хора на планетата (СНИМКИ)
16.03.2015 11:22 image

 На света е пълно с луди хора с необяснимо поведение. Ще ви представим няколко, които се отличават със странни умения и занимания:

 

  Лотито – яде всичко

 

image

 

Мишел Лотито (роден на 15 юни 1950 г.) е французин. Популярен е със способността си да поглъща всякакви неща. Псевдонимът му е Господин Манжту (от френски – “Mangetout” – “яде всичко”). Обикновено Лотито яде метални предмети, стъкло, гума и всякакви велосипеди, телевизори и др. Изяждането на един самолет му отнема почти 2 години.

 

Той започва да яде нетипични неща още от дете, а от 1966 г. дава публичност на странните си кулинарни предпочитания.

 

Дейвид Айк – нашето спасение от рептилите хуманоиди

 

image

 

Дейвид Айк е бивш британски футболист, коментатор по BBC и говорител на Зелената партия. От 1990 г., както самият той казва, се занимава с въпроса “кой всъщност контролира нашия свят?”. И дава отговора – това са рептилите. 

 

Той се облича само в тюркоазено и твърди, че светът се управлява от група, наричаща се “Елитът”. Членовете ѝ представляват рептили хуманоиди, познати в Древността като Вавилонското братство. Според Айк много важни за съвременната история са техни представители, като например Джордж Буш, Кралица Елизабет II и Крис Кристоферсън. Според Айк рептилите хуманоиди блудстват с деца и се увличат по Сатанизма. Автор е на над 15 книги по темата. А през 1999 г., след като изнася 5-часова реч пред студенти от Университета в Колорадо, получава бурни аплодисменти.

 

Бихари – официално най-умрелият човек 

 

image

 

Лал Бихари (роден през 1961 г.) е индийски фермер, който официално е бил мъртъв от 1976 до 1994 г. Той е основател на “Мритак Сангх” или Асоциацията на мъртвите. Бихари се бори 18 години с индийското правителство, за да докаже, че е жив. 

 

Всичко започва през 1976 г., когато Бихари решава да вземе заем. Тогава разбира, че по документи официално е обявен за мъртъв. Това станало, след като чичо му го обявил за умрял, за да придобие правата над имота му. Оказало се, че най-малко 100 човека в същата област имат същия проблем – ни живи, ни умрели. Бихари създал въпросната Асоциация на мъртвите, защото освен че официално не съществували в регистрите, той и хората като него всъщност реално били заплашени от убийство.

 

В наши дни Асоциацията има над 20 000 членове от цяла Индия.

 

Мицуо – японският Исус Христос 

 

image

 

Матайоши Мицуо е ексцентричен японски политик, който е убеден, че е Исус Христос. Според неговата политическа програма той ще предизвика Страшния съд, но посредством сегашната политическа система. Първата му работа като Спасителя е да бъде назначен за министър-председател на Япония. След това ще направи страхотни реформи, които силно да впечатлят ООН, откъдето на свой ред да го поканят за Генерален секретар. Така Мицуо ще може да управлява целия свят по два начина – религиозен и политически. 

 

Японският Исус е участвал в много избори (нещо като нашия Йоло Денев), но досега не е печелил нито веднъж. Популярен е с предизборните си кампании, в които редовно призовава хората да си направят харакири.

 

Мехран – живее на летище от 1988 г. 

 

image

 

Мехран Карими Насри, познат още като Сър Алфред Мехран, е ирански беглец, който живее на Терминал 1 “Заминаващи” на летище “Шарл де Гол” от 8 август 1988 г. Дни преди тази дата Насри решава да избяга в Обединеното Кралство. Казва, че докато е чакал да се качи на самолета, са го ограбили и са му взели всички документи. По някакъв начин успява да се качи на самолета, но, когато слиза на “Хийтроу”, властите не го пускат да влезе в страната, защото няма никакви документи. Изпратен е обратно на “Шарл де Гол”. Тъй като и там Мехран не успява да се идентифицира и да докаже, че е имигрант, е помолен да остане в чакалнята. 

 

Тук е мястото да споменем, а може и да сте се досетили, че именно Мехран е вдъхновителят на филма “Терминалът”, в който играе Том Ханкс.

 

Йокой – след Втората световна война прекарва 28 години на скришно място 

 

image

 

Шойчи Йокой е войник в японската имперска армия през 1941 г., а малко по-късно е изпратен в Гуам. През 1944 г. американските сили отново завладяват острова и Йокой се скрива. На 24 януари 1972 г. е намерен от местни жители. Цели 28 години японецът се е крил в подземна пещера, страхувайки се да излезе, дори и след като намерил доказателства, че войната е свършила. Когато се завърнал в Япония, нарамил старата си пушка, признал, че изключително много се срамува, че е останал жив.

Виж ТУК  

източник: xfakti.com





Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39936204
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930