Прочетен: 7848 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 17.02.2012 16:14
Слоу кукър – за удобно и здравословно хранене със стил
Бавното готвене винаги е бил най-добрият начин за приготвяне на питателна топла храна с минимална подготовка и максимално свободно време далеч от кухнята. Слоукукърът предлага този стил на готвене към днешна дата, чрез своята модерна система на готвене.
В центъра на традиционното бавно готвене са супи и гювечи, но с керамичните съдове може да приготвят най-съвременни ястия за семейството и ястия за празнична вечеря. Слоукукърът е удобен и с това, че е достатъчно красиво създаден за да се постави направо на масата за сервиране.
Цветните серии са свеж акцент и създават настроение във всяка кухня.
Техносвят предлага във веригата си магазини разнообразни по обем и цвят слоукукъри.
Можете да ни намерите на следните адреси:
гр. Варна
ул. Феликс Каниц 4
ул. Васил Друмев 42 (зад Спортна зала)
ул. Д-р Пискюлиев 96
пл. Славейков 46 ( срещу входа на ЖП гара)
гр. Стара Загора
бул. Христо Ботев 98
гр. Велико Търново
ул. Полтава 1, магазин 2
Тази рецепта е нашето предложение за Вас.
Необходими продукти:
16 крилца
Сол и пипер на вкус
1 Ѕ ч. сос барбекю
ј ч.чаша мед
2 ч. лъжички горчица
2 ч. лъжички Worcestershire сос
Табаско на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете крилцата. Нарежете всяко крило между горната и долната му част, за да получите две парчета от крило. Поръсете със сол и пипер и запържете месото. Отстранете от огъня и изчакайте около 20 минути. Прехвърлете пилето в слоукукъра.
За соса, смесете барбекю сос, мед, горчица, Worcestershire сос и Табаско сос в купа за смесване. Изсипете върху пилешките крилца. Покрийте слоукукъра. Гответе на ниска мощност 5 часа или по-висока от 2 до 2 1/2 часа.
Приятен апетит!
Скумрия а-ла "студено пушена"
Опитахте ли тази екзотика?