Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2021 14:19 - ПАТОЛОГИЗИРАН ТОТАЛИТАРИЗЪМ НА ПРАГА НИ...
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2025 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 26.11.2021 16:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                 ПАТОЛОГИЗИРАН ТОТАЛИТАРИЗЪМ НА ПРАГА НИ...


                                         image

 Глобалистите преминаха Рубикона. Последната фаза от трансформацията на обществото в патологизирана тоталитарна диктатура, където задължителните инжекции за генетична терапия и дигиталните документи за съответствие, вече е официално в ход. На 19 ноември 2021 г. правителството на Австрия постанови, че от 1.02.2022 г. експерименталните инжекции на иРНК основа ще бъдат задължителни за цялото население. Този указ идва в разгара на официалното преследване от Австрия на „неваксинираните“, т.е. новите дисиденти и други хора на съвестта, които отказват да преминат към новата официална идеология и да се подлагат на серия от инжекции на иРНК, уж за борба с вирус с общ процент смъртност сред заразените приблизително 0.1% до 0.5%. Австрия е само върхът на пирамидата на Новата нормалност. В Германия вече призовават за allgemeine Impfpflicht (т.е. „изискване за задължителна ваксинация“), което не е изненада за никого . Германците няма да седят със скръстени ръце и да оставят австрийците да ги задминат публично, нали? В крайна сметка те имат репутация, която трябва да поддържат! Италия и Франция вероятно ще бъдат следващите, които ще се присъединят към състезанието, освен ако Литва, или Австралия не ги изпреварят.     
Тези които се борят за правата си и се противопоставят на този патологизиран тоталитаризъм, са твърде запознати с реалността на неговото насилие и омразата, която той разпалва. Изпитваме го ежедневно. Усещаме го всеки път, когато сме принудени да носим маска, когато някой охранител, полицай (и дори сервитьор) поиска да види нашите „документи“. Усещаме го, когато сме заплашени от нашето правителство, когато сме газени и демонизирани от медиите, от лекари, известни личности, случайни непознати и дори от нашите колеги, приятели и членове на семейството. Но сериозно, това е само началото на това което предстои. Изглежда, че планът е първо да се „нормализира” Европа. Най-общо казано, европейците са по-послушни, уважават всяка власт и не са добре въоръжени, като американците, а след това да го използват като лост за налагане на новия патологизиран тоталитаризъм на САЩ, Англия и останалия свят.   
          И по този начин, неговите класически тоталитарни черти - например отнемане на основни права и свободи, централизация на властта, управление чрез декрети, репресивно полицейско управление на населението, демонизиране и преследване на подкласата на "изкупителните жертви", цензура, пропаганда и т.н. не са скрити, защото е невъзможно да се скрият. Untermenschen (низши хора) станаха неваксинираните. Арийските документи за самоличност се превръщат в „Зелен сертификат“. Неопровержимо безсмислените социални ограничения и задължителните ритуали за обществено подчинение се превръщат в „заключване“, „социално дистанциране“ и т.н. Светът е обединен в гьобелсова тотална война, не срещу външен враг (т.е. расов или политически враг), а срещу вътрешен, патологичен враг Този факт преди всичко е това, което глобално-капиталистическите управляващи класи са решени да прикрият.
          Разгръщането на Новата нормалност ще се провали, ако се възприема като политическо (т.е. форма на тоталитаризъм), а не псевдо-медицинско. Разчитат на нашата неспособност да го видим такъв, какъвто е. Това, че крие себе си и насилието, което извършва в рамките на псевдомедицински официален разказ, правейки себе си имунизирани срещу политическа опозиция. Трябва да разобличим това възприятие, това илюзорно прикритие. Трябва да да се покаже като насилие, което е, „патологизирана“ форма на тоталитаризъм. За да го направим, трябва да разберем неговата вътрешна логика, силните и слабите му страни. За да се противопоставим на тази нова форма на тоталитаризъм, трябва да разберем, как той едновременно прилича и се различава от по-ранните тоталитарни системи. Приликите са доста очевидни – т.е. спиране на конституционните права, правителства, управляващи с укази, масирана официална пропаганда, обществени ритуали за лоялност, забрана на политическата опозиция, цензурата, социалната сегрегация. Докато тоталитаризмът от 20-ти век беше повече или по-малко национален и открито политически, новият тоталитаризъм е наднационален и неговата идеология е много по-фина. Новата норма не е нацизъм, или сталинизъм. Това е глобално-капиталистически тоталитаризъм, а глобалният капитализъм няма идеология, той е технически, или по-скоро неговата идеология е „виртуалната реалност“ . Но най-съществената разлика между тоталитаризма от 20-ти век и този зараждащ се глобален тоталитаризъм е, как тоталитаризма на „Новото нормално” патологизира своята политическа природа, като на практика се прави на невидим и по този начин имунизиран срещу политическа опозиция. Докато тоталитаризмът от 20-ти век носеше политиката в ръкава си, тоталитаризма на „Новото нормално” се представя като неидеологическа (т.е. надполитическа) реакция на глобална извънредна ситуация в общественото здраве.
              Съмнително е този план да успее. Въпреки, че това е най-интензивната пропагандна кампания в историята на човечеството, остават достатъчно хора, които твърдо отказват да приемат „Новото нормално” като обща за всички нова реалност. И много от нас са ядосани, изключително ядосани, войнствено, експлозивно ядосани. Ние не сме „теоретици на конспирацията“. Ние сме милиони обикновени трудещи се, хора с принципи, които ценят свободата, които не са готови да влязат послушно в глобализираната тоталитарна нощ. Вече не ни интересува дали нашите бивши приятели и дори членове на семейството, които са преминали в Новата нормалност разбират какво е това. Ние разбираме какво точно е това. Това е зараждаща се форма на тоталитаризъм, която следва да бъде убита в зародиш, или поне критично ранена, преди да израсне в пълноценен гигант.
            Трябва да сме абсолютно ясни. Не одобряваме насилието. Но това неминуемо ще се случи. Това вече се случва. Тоталитаризмът (тази негова „патологизирана” медицинска версия) се налага на обществото и се поддържа с полицейско насилие. Борбата с тоталитаризма неизбежно води до насилие. Това не е предпочитаната от масите тактика в настоящите обстоятелства, но е неизбежна сега, когато е достигнат този етап. Важно е тези, които се борят в тази битка, да признаят, че насилието е естествен отговор на насилието (и прикрита заплаха от насилие ), което се прилага от властите на Новата Нормалност спрямо масите, които те вече са вдигнали на бунт с фанатичната си последователна ярост. Също така е от съществено значение, да се направи видимо насилието на New Normal, т.е. да оформим тази борба в политически термини, а не в псевдомедицински термини, разпространявани от официалната версия за Covid. Това не е академичен аргумент за съществуването, тежестта или реакцията на вируса. Това е борба за определяне на бъдещето на нашите общества.



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. panazea - Много добър анализ на случващото се по света и у нас!
26.11.2021 14:49
Тоталитаризъм , Цензура , Насилие , Пропаганда срещу несъгласните !
Онези се организират , правят си подготовки за бързо реагиране срещу пандемии в Казан .
Правят си мрежа от агенции , за справяне с непокорните в Саратов.
Навързани са като черва.
Медицинският им корпус е с пагони!
В цял свят се води война за Свободата , да бъдеш себе си !
цитирай
2. vesever - Патологизиран тоталитаризъм е ...
26.11.2021 21:17
Патологизиран тоталитаризъм е много точно определение!
Само ако повече хора се събудят, ще можем да го спрем!
Поздрави!
цитирай
3. nikikm - За нормалното..
02.12.2021 17:11
"Новата нормалност" е оксиморон,тъй като нормалното се приема,като такова след повторения и хилядолетен опит доказващ ползата от определени действия и начин на живот! Много от нещата днес се подменят в негативна посока,разчитащи на нашата неосведоменост,невнимателност и постепенна индоктринация, та незабелязано да приемем неща,които не бихме приели в нормални условия! Поздравления за смелостта и гражданската Ви позиция!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3245012
Постинги: 927
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031