Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2009 19:02 - Заблужденията в тотото - 2
Автор: pitagorid Категория: Забавление   
Прочетен: 27789 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 08.06.2010 11:53


Преди няколко дни написах  първия си постинг за истините и заблужденията в Спорт тото 2. Тогава го написах просто като експеримент как се пишат постинги. Защото правех постинг за първи път. А и това е една тема, която предполагам вълнува много хора. После реших да видя как стоят реално нещата с тотото в интернет. И какво беше моето учудване, когато видях във форумите такива простотии, че направо се разочаровах. Абе тоз народ е омагьосан от своята беднотия и простотия. Има такива тотоманияци направо да се разплачеш.
После се размислих и стигнах до извода, че магията на тотото наистина няма граници. Суеверия, заблуди, мистерии. Вярата в нещо което е толкова нелогично, че просто няма как да се опише. Един вярва, че е открил системата "вълчи капан", друг обвинява тотализатора като най-голямата мафиотска структура в България. Трети псува другите участници във форумите, че са простаци и идиоти и т. н.
Истината е много проста, но не проумявам защо масово хората не могат да я видят и проумеят. Абе хора, спрете се и вижте очевадното. ТОТОТО е най-жестокия хазарт в света, не само в България. А всеки хазарт е като наркотик, към него човек се пристрастява и после нищо не е в състояние да го излекува. Моят призив е, ако не си се пристрастил вече, престани да играеш тото. Тотото е игра на КЪСМЕТА. Ако нямаш късмет никога, ама никога няма да спечелиш. Ако имаш късмет ще спечелиш и само с един фиш. Това е истината. Уважавам хората, които си пробват късмета с някой пуснат фиш от време навреме, но тези които са пристрастени, просто избягвам да споря с тях по какъвто и да е повод.
Впрочем аз познавах човека спечелил най-голямата печалба в историята на българския тотализатор. Не става въпрос за тази печалба от преди няколко години, когато вече е въведен джакпота. Въпросът е за онази супер голяма печалба през 1982 в социалистическото тото, когато един единствин човек улучи в един тираж 10 шестици и 30 петици и спечели в онези времена колосалната сума от 186 000 лв. Ето това се казва КЪСМЕТ. Такава сума в онези времена се равнява сега на милиони. И знаете ли какво стана с този човек? По странно съвпадение, вчера той посегна на живота си, болен, в пълна мизерия и самота. Лека му пръст!
Немило спечелените пари, се харчат немило и с широки пръсти. Така че и да имате късмет, и да спечелите джакпот за милиани, ако в черепната ви кутия няма достатъчно гънки, вие няма да можете да ги управлявате тези пари. А тотоманияците са именно такива хора.
Мислех да напиша една голяма статия за системите в тотото и великите заблуждения свързани с тях, но се разколебах. Направо се уплаших, на какви критики ще бъда подложен от тото зависимите играчи. Защото това, което ще напиша, е чиста математика, а много малко хора разбират от истинска математика.  
Влязох и в специализираните сайтове за системите в тотото.
totopot.intellectip.org Уж писани от математици, но с огромна изненада открих, че и там е пълно с грешки, особено когато се говори са вероятности и системи за комбиниране. Ужасих се от математическата подготовка на авторите на тези сайтове. Явно това са хора, които са в обкръжението на спортния тотализатор и за своите писания са получили тлъсти хонорари, но няма за какво да им се сърдим. Тяхната задача е да пропагандират играта. Много истини не се казват, а има страшно много изопачени изводи, които направо заблуждаяват простолюдието.
В предишния постер аз се опитах да обясня някои фундаментални неща свързани с числовите лотарии, но това е само една малка част от цялата истина за тях.
Очаквам вашите коментари по тази тема.
Ще отговоря на всеки от Вас, който иска да научи повече за този вид хазартни игри.
Моят адрес е : ivan.pitagor@gmail.com




Гласувай:
1



1. анонимен - brigante: НЕ ИГРАЙТЕ ТОТО!
10.08.2009 01:01
едновремешното теглене от сферата няма нищо общо със сегашното! спрете да играете тото! няма да спечелите!
цитирай
2. misbis - няма мистерии
14.03.2010 08:41
всичко,което се прави от човешка ръка, може и Е манипулирано. Особенно,когато се отнася до пари.
При тези технологии,където се фалшифицират избори..и какво ли не...е бебешка работа да се манипулират и резултатите от тотото.
Да сте виждали да се играе честно на световен план? За каквото и да било...само интереси и пари...
И тотото е добре манипулирана игра.
Колкото до “проклятието“ над спечелилите...и това е човешка работа.
Толкова много трикове има да се измъкнат парите от спечелилия нещастник,който и хабер си няма от икономическите манипулативни игри.
Не вярвайте на нищо пипнато от човек. Но то какво ли природно остана? ......
цитирай
3. анонимен - koko
31.05.2010 01:32
pe4elil sam 15000 i si igraia sravnitelno 4esto no sas sistema za 6 leva i sam dovolen napravih si dobar remont dovolen sam
цитирай
4. анонимен - За системите и нещо друго
12.01.2011 13:27
Аз съм този, който спечели най-голямата печалба през 1977 г. в 50 тираж в тотото 5/36 на СССР. А как се случи това? Споделям моя " секрет ". Подбрах си 12 числа,което представява една трета от всички играещи числа и си съставих система с гаранция 3 от 4. Предпочетох редовно да играя тази система с подбраните числа до като улуча и 5 -те печеливши. И ето,че след близо половин година реовна игра / тогава тегленето на тиражите ставаше еднократно в седмицата/ бяха изтегени и мойте заветни числа 6 8 17 26 31. Всичко това го пиша за да докажа, че залогът на успеха е в ПОСТОЯНСТВОТО и СИСТЕМИТЕ с не повече от 1/3 числа от всички играещи такива. Като следствие на описаното по-горе само се натрапва и другото, за което искам да кажа. Абсолютно не вярвам на това, че миналата година случайно са изтеглени напълно еднакви и 6-те числа в двата поредни тиража на тото 6/42 . Манипулацията на тотализатора е под голям въпрос и ОЧЕВАДНА. Бих желал да видя коментарии за последното ДРУГО изказване. Нека да има и повече други мнения!
цитирай
5. djteddyst - Здравейте. Само искам да попитам по ...
09.02.2011 16:24
Здравейте.Само искам да попитам по какъв начин се правят системите за тотото и по специално за 5 от 35.Искам да си направя система за 12 числа-непълно комбиниране със сила 4 от 4 т.е. ако позная 4 числа да ми е гарантирана четворка.Имам книжка със системите,но такава няма там.Ако някой знае по какъв начин може да стане нека пише.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: pitagorid
Категория: Други
Прочетен: 3332009
Постинги: 158
Коментари: 1059
Гласове: 3831
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031